Nem tudok választani az exkluzívok között?
a helyzet hogy mindegy mit veszek, PS3-t vagy Xbox 360-t a döntésem már csak az exkluzívoktól függ
azoknál viszont nem tudok dűlőre jutni
A legtöbb játék amivel játszanék (néhány példa: Assassin's Creed, CoD, Battlefield, Army of Two, Mortal Kombat, BioShock, Resident Evil, stb.) multiplatform így ott nincs gond viszont exkluzívoknál mindig mikor döntenék találok a másik konzol exkluzívjai között valami nagyon jót
God of War - Gears of War
Uncharted - Halo
Heavy Rain - Witcher 2 (tudom hogy ez nem Xbox exkluzív, de PS3-ra nincs)
Heavenly Sword - Quake 4 (ez sincs PS3-ra)
és még sorolhatnám de a fő hangsúly a God of War & Uncharted és a Gears of War & Halo-n van mert ezek között nem tudok dönteni
hát ezek tényleg mind nagyszerű játékok, de ha megnézzük közelebbről a Halo, Quake 4 és a Gears of War lövöldözős, míg a God of War és a Heavenly Sword hack n slash
az Uncharted is lövöldözős de abban sokkal több van, a fejtörőkkel és a mászkálós részekkel együtt
a Heavy Rain kicsit kilóg a sorból, mivel az dráma játék vagy hogy mondjam a Witcher meg RPG
ha inkább FPS/TPS kategóriájú játékokat szeretsz, akkor X360 ha Hack n Slash akkor PS3
Én ps3as vettem nem bántam meg ...
Heavenly sword jó game volt :D
Am most lehet hülyeséget írok de gears of war és halo lövöldözős nem? akkor miért nem tudod helyettesíteni a coddal őket?
Én már mindegyik játékot végigjátszottam kivéve a halo sorozat a witcher-ek és a gow:ascension
PS3 at vegyél szerintem és igazából mindegy melyik exkluzívával kezded mert rengeteg van.Más szempontból de a God of war és az uncharted is kategóriájuk legjobbjaik.Most készülök én is a resistance triológiára és a heavy rain re
A legkedvecebbik em az MGS4 és remélem egyszer te is végigviszed azt a franchise ot.
CoD az modern háborús, a Gears of War és a Halo egyfajta alternatív jövőben játszódik, szerintem ez nagy különbség :P
most úgy tűnik PS3 lesz, mert God of War-t, Heavenly Sword-öt, és Uncharted-et mindenképp akarok :D
Killzone-t és Metal Gear Solid-ot meg elfelejtettem írni
helyesbítek a CoD II. vh-s és modern háborús (de engem inkább az MW és a BO érdekel)
ja meg Resistance is lemaradt
Szerintem jó dolog mert vissza fogják a ps3on a játékot a multiplatform miatt... [már elég a játék méreteket megnézni]
Heavenly sword 18 gb exkluzív
Devil may cry 4...8gb multiplatform
Meg főleg a 2011 ig készített multiplatform játékoknak a grafikája sokkal jobb boxon ezen ok miatt
én nem összehasonlítást kértem a két konzolról hanem hogy mi alapján döntsek az exkluzívok között :D
első válaszoló írta jól, hiszen amiket én írtam ott az X360 inkább FPS volt míg a PS3 Hack n Slash, ill. az Uncharted kaland/TPS
Xbox Live-ra meg heti kétszáz forint nekem nem gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!