Játszanak lányok line age 2-vel? :D és mennyi az esély h l2 ben fogok becsajozni? :D
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 12:37
1/5 anonim válasza:
Istenem:D
Én wowoztam, voltak ott lányok is de kb 5:1000 arányban és képzeld már el milyenek ök...
Jó téma lehet randinál hogy épp melyik instába mint dobott a főboss... meg ki ninjázik.
Nehogy már láma l2 csajokkal akarsz összejönni:D
Láttam kokca csajt. Jól elehet vele beszélgetni a codról meg wowról milyen makkjai voltak meg ilyenek ....
2/5 A kérdező kommentje:
lineage lányok aranyosak :D
2009. szept. 20. 13:25
3/5 A kérdező kommentje:
egy gamer lány olyan mint más lány csak épp lineage vel játszik a gépén :D ennyi nem? :D
2009. szept. 20. 13:45
4/5 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem.
Értelmes lány nem igen szokot játszani gépen
5/5 anonim válasza:
Én értelmes lány vagyok, jól nézek ki, mégis játszom...Vagy Te vagy eltévedve kicsit, vagy Én lennék az egyetlen kivétel? Csak nem?:D
Plusz, Én meg pont nem a játékokról szoktam beszélgetni;)
Kérdezőnek: biztos vannak értelmes lányok ott is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!