Rajtam kívül van még itt olyan csaj, aki szereti az akció játékokat?
Tökre imádom az ilyen Fallout New Vegas,Call Of Duty,Freedom Fighters féle gémeket,és értek is a gépekhez.Gameplay vidiket rendszeresen nézek,HErBy-t és társait imádom.
Csak mert általában kacsacsőröznek,rázzák magukat és folyton shoppingolnak a csajok...én nem,sőt,utálom az olyan teremtményeket.Bírok hülyülni,a humor számomra az első helyen áll :D Most velem van a baj?
15/L
Légy a feleségem... :)
Nem veled van a baj, csak eddig olyan érákat éltünk, amire nem volt jellemző, hogy egyáltalán a gyengébbik nem játékkal töltse az idejét, főleg nem Kelet-Közép-Európában.
Aztán a nyugaton kevésbé lett ciki eleinte MMO-val játszani, utána már mindenféle FPS-el, főleg CS-vel kezdtek el tömegesen játszani a lányok, ami aztán szépen átterjedt hozzánk is.
Régebben meghallotta valaki, hogy az Inci WoWozik, vagy CS-zik, akkor rögtön mindenkinek fennakadt a szeme. Most már azért annyira nem.
Személy szerint én sokkal többre tartom azt a leányzót, aki inkább PC-s játékokra költi a pénzét és az idejét, minthogy pénteken egy romkocsmában lerészegedve járkáljon.
Meg aztán nagyon sok ám a kocka, akinek imponáló, ha lehet mindenféle gameről beszélgetni, illetve együtt játszani a csajával.
Egyáltalán nem negatív dolog, aki azt mondja, az csak az ért mondja, mert ő másképp él, illetve bunkó. Azért mert én nem szeretek diszkóba járni, azért nem fogom megvetni a másikat, de biztos nem fogok annyira egy hullámhosszon lenni vele, mint egy LoL-os vagy egy CS GO-s arccal.
én is ilyen vagyok, egészen kicsi korom óta imádom a játékokat, még anno nagyon régen a bátyámmal közösen raktuk össze az első gépünket kb 96 táján, azóta is totális kocka vagyok. rendszerint le is b*sznak, hogy ennyi idősen ez már szánalmas és gyerekes, de ezekkel nem foglalkozom, én tökéletesen jól érzem magam és imádom a hobbimat. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!