Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rajtam kívül van még itt...

Rajtam kívül van még itt olyan csaj, aki szereti az akció játékokat?

Figyelt kérdés

Tökre imádom az ilyen Fallout New Vegas,Call Of Duty,Freedom Fighters féle gémeket,és értek is a gépekhez.Gameplay vidiket rendszeresen nézek,HErBy-t és társait imádom.

Csak mert általában kacsacsőröznek,rázzák magukat és folyton shoppingolnak a csajok...én nem,sőt,utálom az olyan teremtményeket.Bírok hülyülni,a humor számomra az első helyen áll :D Most velem van a baj?

15/L

2013. márc. 31. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Légy a feleségem... :)

Nem veled van a baj, csak eddig olyan érákat éltünk, amire nem volt jellemző, hogy egyáltalán a gyengébbik nem játékkal töltse az idejét, főleg nem Kelet-Közép-Európában.

Aztán a nyugaton kevésbé lett ciki eleinte MMO-val játszani, utána már mindenféle FPS-el, főleg CS-vel kezdtek el tömegesen játszani a lányok, ami aztán szépen átterjedt hozzánk is.

Régebben meghallotta valaki, hogy az Inci WoWozik, vagy CS-zik, akkor rögtön mindenkinek fennakadt a szeme. Most már azért annyira nem.

Személy szerint én sokkal többre tartom azt a leányzót, aki inkább PC-s játékokra költi a pénzét és az idejét, minthogy pénteken egy romkocsmában lerészegedve járkáljon.

Meg aztán nagyon sok ám a kocka, akinek imponáló, ha lehet mindenféle gameről beszélgetni, illetve együtt játszani a csajával.

Egyáltalán nem negatív dolog, aki azt mondja, az csak az ért mondja, mert ő másképp él, illetve bunkó. Azért mert én nem szeretek diszkóba járni, azért nem fogom megvetni a másikat, de biztos nem fogok annyira egy hullámhosszon lenni vele, mint egy LoL-os vagy egy CS GO-s arccal.

2013. márc. 31. 22:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Heheh,akkor jólvan :D
2013. márc. 31. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez jutott eszembe a kérdésről, nem sértés kép.

[link]

2013. márc. 31. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Hátoké xD
2013. márc. 31. 23:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyáladzanak rám hirdetés nélkül is ;) Én csak normálisan feltettem egy kérdést...És a te válaszod ki nem szarja le,kinem szarja lee ;D
2013. ápr. 1. 00:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én is ilyen vagyok, egészen kicsi korom óta imádom a játékokat, még anno nagyon régen a bátyámmal közösen raktuk össze az első gépünket kb 96 táján, azóta is totális kocka vagyok. rendszerint le is b*sznak, hogy ennyi idősen ez már szánalmas és gyerekes, de ezekkel nem foglalkozom, én tökéletesen jól érzem magam és imádom a hobbimat. :)

27/N

2013. ápr. 1. 02:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a fontos,hogy az ember jól érezze magát! :) Rosszakaró emberekkel meg nem kell foglalkozni :D
2013. ápr. 1. 02:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Játszani videótójátékkal nem szánalmas mind1 milyen idős vagy. Ez ránk ragad és velünk marad mint, hogy valaki szeret olvasni, tévét függni, vagy bármi más. A lényeg csak, hogy ne vigyük túlzásba,de hisz semmit sem szabad.
2013. ápr. 1. 14:29
 9/9 anonim válasza:
En is imadok lolozni meg wowozni stb. Xd 16/L
2016. jún. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!