Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A postal 2: Share the Pain-hez...

A postal 2: Share the Pain-hez kellene weapon mod! Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Tehát a Postal 2 STP-hez kellene, de már annyi videót láttam a youtube-n, hogy keverem a Postal kiadásokat.

Azt tudom, hogy van a Postal 2 AW - Apocalypse Weekend, az

AWP - A week in Paradise, a Postal Multiplayer, és a sima Share the Painhez fegyverek!

Ami még rémlik:

A Postal STP ellső pályája az udvaron kezdődik a lakókocsinál, és egy youtube videón ha belépsz a hátsó ajtón a szobába, (ahol a sokkoló van és a számitógép az asztalon) a földön rengeteg fegyver van, meg emlékszem egy másik vidire, ahol kint az udvaron a lakókocsitól nem messze a portán rengeteg fegyver van körbe a territorium szélén.

Természetesen vannak a standard STP fegyverek, mint rendőr pisztoly, M4, ollók, gránát, kanna, de nekem nem ezek kellenek!!!

A Postal 2 STP-hez (ha lehet) kellene mondjuk egy revolver, colt, esetleg láncfűrész, napalm vető, sövényvágó, metszőolló, hentes kés, kasza, óriás kalapács, szamuráj kard, íjász felszerelés, marhafej, ásó, balta, painball-os fegyó, uzi, shotgun, shadow shotgun, minigun, stb!

Sok videót láttam, amik a share the pain első pályáján vannak felvéve, és NAGYON ÉRDEKELNÉNEK LINKEK, TANÁCSOK, hogy hol keresgéljek, mert ne feledjétek, hogy nem multiplayerhez meg AW,AWP-hez kell hanem sima Postal 2höz!

A fudge packról nem tudok semmit! Már kavarom az egészet ahogy van!

SOS!

A linkeknek örülnék nagyon!

2009. szept. 19. 17:17
 1/7 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=93-Jie6Fggo

----> ez a week in paradise, a fegyók többsége megvan itt, sőt, a dobócsillag, a csúzli, baseball ütő, szöges fa, távcsöves puska, bumeráng, az ujjakra húzható fémököl, méreginjekció, ezeket még ki is felejtettem, de akkor lehetséges, hogy csak a week in paradisehez adottak ezek??

Az mikor játszódik és miben tér el a STP-hez képest??

2009. szept. 19. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Tovább keresgéltem és úgy tűnik, hogy STP cuccokhoz Week in Paradise kell, na de ez konkrétan mit takar?

Ugyanaz a pálya, a küldetések is, csak a fegyó választék gazdagabb?

2009. szept. 19. 18:13
 3/7 A kérdező kommentje:
a kérdés már nem aktuális :)
2009. szept. 23. 23:29
 4/7 FAKESZmester ***** válasza:

ha már nem aktuális a kérdés akkor gondolom megoldást találtál a problémádra

engem is érdekell ez a téme, és én még nemtudtam megcsinálni

segítenél?

2011. júl. 3. 19:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Kishijján 2 éve tettem fel a kérdést.

Én úgy emlékszem, hogy egy weapon mod-ot kellett használni!

Keresgélj a googlében postal 2 mods-okat, kifogja dobni a postal offical website-ját, azon asszem lesznek modok, pl. nudista emberek, antraxos hugyozás, stb, és ezek is kódokkal működnek, vagyis a legelején meglesz minden fegyvered. Nekem volt szabó ollóm, antraxos injekcióm, atomfegyverem, stb. Az első 5-10. "hülyüléshez" vicces, de csomó bug volt miattuk, mert voltak olyan fegyverek, amelyek később kerültek a játékba, pl. láncfűrész, painball fegyver, és fagyott a gép miattuk.

2011. júl. 4. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Neked ez a mod kell!!

http://www.youtube.com/watch?v=ruVOs2LlCb4&feature=related

a videó alatt írja a kódokat...de vigyázz mert egy kód nagyon sok fegyvert ad, és ha 2 kódot írsz be egymás után akkor túl sok fegyver lesz nálad és kilép a játék, szóval két kód között érdemes kidobálni a nem létfontosságú fegyvereket. :) jó szórakozást ;)

2011. szept. 10. 12:21
 7/7 Csabee99 válasza:
hello nekem a postal 2 share the pain hoz ojan mod kéne amibe kasza láncfürész . kalapács van tudtok adni oldalt pls
2012. aug. 30. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!