Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-ben honnan...

League of Legends-ben honnan tudom hogy valaki reportolt?

Figyelt kérdés
Csak azért mert mikor játszok, pl az előbb Ryze al voltam 25/1 ben és írja a gyerek hogy report meg káromkodik...stb na mikor vége a játéknak kihozza a statokat...stb Na ha reportolt akkor ott történik valami, vagy kapok valami üzenetet vagy semmi jele nincs?

2013. márc. 30. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudod, max ha bannt kapsz
2013. márc. 30. 08:06
 2/9 AccountManagerkovács ***** válasza:

Saját tapasztalat:

Aki a leghangosabban károgja, hogy report, report, az lép ki általában a leggyorsabban.

A végén a statoknál lehet látni, hogy ki van még ott, annak fehér a neve, aki már kilépett, az átlátszó, aki leavelt, az vörös. Aki sokáig ottmarad, az reportol másokat.

Tehát, ha az illető ezzel fenyeget és a végén sokáig ottmarad, nem lép ki egyből, akkor kaptál egy reportot. De ne aggódj, legalább 3 különböző meccsen kell, hogy feljelentsenek, hogy a Törvényszék komolyan vegye a vádakat és ítélkezzenek az ügyedben.

2013. márc. 30. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:
De ha sokat játszok előbb utóbb a 3 meccs úgy is összejön, vagy van egy idő miután újramérik vagy mi?
2013. márc. 30. 12:20
 4/9 AccountManagerkovács ***** válasza:
Vannak bizonyos időszakok, mikor a Törvényszék elvonul pihenőre. Az alatt az időszak alatt gyűlnek a reportok, de biztos vagyok benne, hogy bizonyos időszakonként, mondjuk talán egy-egy új hősös patch-nél törlődnek az addig meglévők. Én egy év alatt kaptam pár reportot, de még csak egy figyelmeztetés sem jött, ebből gondolom.
2013. márc. 30. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem törlődnek, a Tribunalon belül lehet eseteket elbírálni ahova minden 30-as beléphet és ha jól bírálsz IP-t is kapsz érte.

Én is bíráltam már el párszor és gyakori a több hónapos eltérés reportok közt.

2013. márc. 31. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

20 fölött lehet a Tribunalban szavazni. Nem tudod. Nem feltétlenül fog ott maradni a legtovább... Én pl néha megnézem a statisztikákat, ottmaradok még 10 percet, mégsem reportolok senkit.

Igen, megmarad, hogy téged reportoltak, de arányokat nézik. Ha 100 játékból 20 játékon reportoltak, akkor nagyobb eséllyel lesz vmi büntetésed, mintha 300 játékból 20-szor.

[link]

2013. ápr. 1. 23:09
 7/9 AccountManagerkovács ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy a legtovább, de aki mondjuk 10 másodperc alatt kilép a statisztikából, az tutira nem reportol senkit se.
2013. ápr. 2. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan game-em, hogy a végén reportoltam 2 embert, és mindezt kb 15 másodperc alatt, 1 embert reportolni kb 7-8 másodperc, ha sietsz
2013. ápr. 2. 13:55
 9/9 AccountManagerkovács ***** válasza:
Naná, ha nem írsz indokot. Én mindig írtam.
2013. ápr. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!