League of Legends-ben honnan tudom hogy valaki reportolt?
Saját tapasztalat:
Aki a leghangosabban károgja, hogy report, report, az lép ki általában a leggyorsabban.
A végén a statoknál lehet látni, hogy ki van még ott, annak fehér a neve, aki már kilépett, az átlátszó, aki leavelt, az vörös. Aki sokáig ottmarad, az reportol másokat.
Tehát, ha az illető ezzel fenyeget és a végén sokáig ottmarad, nem lép ki egyből, akkor kaptál egy reportot. De ne aggódj, legalább 3 különböző meccsen kell, hogy feljelentsenek, hogy a Törvényszék komolyan vegye a vádakat és ítélkezzenek az ügyedben.
Nem törlődnek, a Tribunalon belül lehet eseteket elbírálni ahova minden 30-as beléphet és ha jól bírálsz IP-t is kapsz érte.
Én is bíráltam már el párszor és gyakori a több hónapos eltérés reportok közt.
20 fölött lehet a Tribunalban szavazni. Nem tudod. Nem feltétlenül fog ott maradni a legtovább... Én pl néha megnézem a statisztikákat, ottmaradok még 10 percet, mégsem reportolok senkit.
Igen, megmarad, hogy téged reportoltak, de arányokat nézik. Ha 100 játékból 20 játékon reportoltak, akkor nagyobb eséllyel lesz vmi büntetésed, mintha 300 játékból 20-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!