Ps Vita vagy Xbox 360?
Figyelt kérdés
Megszeretném tudni hogy melyik a jobb negatívumokat és pozitívumokat is. előre is köszi a válaszokat2013. márc. 29. 11:41
11/22 anonim válasza:
De ez nagyon régi cikk még 2012 márciusi.. Akkor még nagyon új volt de most már jobb. Felmérések szerint a vita tulajok 81%-ka elégedett a kütyüvel és hetente 20 órát minimum játszanak vele és volt árcsökkenés is úgyhogy már tényleg beindult. És a VITA exkluzívok eszméletlenek! CSak egy két jó címet hogy említsek: FIFA 13, Uncharted: Golden Abyss, LittleBigPlanet PS vita, Assassin's Creed: Liberation, Call of Duty: Black ops declassifield, Mortal Kombat, Need For speed most wanted 2012, Wipeout 2048, Diseagea, Persona 4 Golden, Gravity rush, Plants vs zombies, escape plans, és legalább kismillió PSx ÉS psp cím. Ezen kívül hamar megjelenik a Moto GP 2013, Killzone mercenary, Worms, és GTAV is várható átportolás és sleeping dogs és még valami gogs nevű játék aminek nem jut eszembe a neve. Ezenkívül ott van még sillent hill és metal gear solid HD edition. Ezekkel a játékokkal nagyon sokáig el lehet lenni úgyhogy nem hanyatlik egyáltalán nem a vITA! :)
12/22 anonim válasza:
Ja és még jön új assassin's creed 4 játék is.
13/22 anonim válasza:
Köszönöm hogy segitettél az ékezet használatban :D nincs egy hete hogy nyúzom a gépet és teljesen igazad van :)) nagyszerű gép :) én jelenleg a coddal multizom , uncharted és még mortal kombat, de minden este 1-2 órát multizom minimum annyira jó csak ajánlani tudom :) használtan már nagyon jo áron egy xbox használt árán kapsz egy komolyabb felszereltségű vitát :)
14/22 anonim válasza:
FIFA 13, Mortal Kombat, NFS Most Wanted 2012 -> ezek nem PS Vita exkluzívok
Assassin's Creed IV és GTA V meg nem lesz PS Vita-ra
15/22 anonim válasza:
De azokat nem exkluzívként hoztam fel és átportolták úgy, hogy kihasznnálják az érintő képernyőt meg ezeket. Szóval új élményt adnak, érdemes kipróbálni őket. Assassin's creed 4 jön mégpedig Assassin's Creed Rising phoenx néven! :) Amúgy én is szeretem a Codot csak nehézkes az irányítás! :)
16/22 anonim válasza:
a Rising Phoenix csak találgatás, de valószínűleg tényleg Vita lesz
17/22 anonim válasza:
Valami amerikai játék tesztelő oldal írta hogy vita cím lesz és a sony is sugallta hogy a black flag megjelenésekor érkezik valamimeglepetés így több mint valószínű hogy vitás játék lesz.
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
*Disgaea.. nem Diseagea XD
Én egyedül csak ezt a játékot próbálnám ki xD
De ha ti azt mondjátok, hogy beindul majd akkor én hiszek neketek :D
20/22 anonim válasza:
Ja igen elgépeltem XDDDD amúgy tényleg beindul és ezévben 100 új játék lesz elérhető! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!