Megéri-e a PS3-at elcserélni XBOX360-ra?
Hogy a francba ne lehetne már, én Magyarországból regisztráltam már UK, US és japán Store-ra is, és UK-ra van is PS+ előfizetésem.
Oda regisztrálsz, ahova akarsz, nem ellenőrzik az IP-det (csak a Netflix meg ilyesmi programok).
PS+ előfizetést (vagy PSN feltöltőkártyát) konzolboltokban szoktak árulni, de livekodok.com-ról is tudsz venni, ráadásul itt a legolcsóbb is, és mivel utalsz és a kódot is emailbe kapod meg ezért mindegy, hogy hol élsz.
Ha meg van PS+od rögtön letölthető 12 ingyenes játék, és havonta 3-4 újat szoktál kapni.
Erős érvelés, nehezen tudnék belekötni, most nagyon magasra felraktad a lécet.
"1 fokkal szebbek a multiplatform(még mindig)"
Te mit ittál? már rég ugyan olyanok a multiplatform gamek...
(ha azt állítod mutass 2013 összehasonlítást ahol xbox veri ps3at...)
[SŐT én láttam olyan hogy ninja gaiden 3 wii u-n szebb mint boxon]
http://www.youtube.com/watch?v=mjy8-MqSFOs
"minden játék ingyen van ha okosítod a gépet"
ps3 nál is szal ez nem igazán jó érv
Látom mekkora gyökér vagy,ha elolvastad volna amit írt a kérdező,akkor tudnád,hogy a tulajdonában lévő gépet nem lehet okosítani.
A játékokkal kapcsolatban,csak annyit hogy aki gépet vesz nem csak a 2013-as játékok miatt veszi,nem mindenki ütődött mint amilyen te vagy.
Akkor mondhatnád ezzel az erővel hogy a PS3-hoz ne vegyél csak 2013-as multiplatform játékokat,mert a többi szarul néz ki.
Akkor hivd fel a figyelmét hogy az exclusive game-k kivételével kb 10 játék van hozzá.
Hol írja hogy a gépét nem lehet okosítani a gépét te nagyon kretén?
És nem olyan 2011 ig jobbak a multiplatformok (még talán 2012 eleje)
Másrészt legtöbb ember azért vesz konzolt hogy az új játékokkal játsszon ne a régivel
az a gond hogy update-eltem a PS3-at, mert nem voltam vele tisztába, és most 4.40-es firmware van rajta, :/
Bármilyen PlayStation 3 modellt lehet jailbreakelni, a feltétel az, hogy 3.41 firmware legyen rajta, magasabb nem lehet, alacsonyabbat 3.41-re kell frissíteni.
Hülyeséééég....
Ps3 modellek 1000 és 2000 ből bármelyiket lehet vissza állítani függetlenül attól hogy milyen szoftver van rajta...
[3000-4000 szériájú ps3 nem törhető csak]
Flashelni kell a gépet hogy tegyük fel 4.41 mivel ez a legújabb most e3 flasherrel vissza állítják 3.55 ofw re onnan tól meg te azt raksz rá amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!