Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Howrse-n hogyan szerezhetek...

Howrse-n hogyan szerezhetek pompás lovat?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 20:32
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja és még ennyit szeretnék hozzátenni:

vettem egy lovat az értékesítésen, a pénzt levette, de a lovat nem kaptam meg. Miért? (És a ló értékesítése már lejárt, én vettem meg.)

2013. márc. 27. 20:39
 2/6 anonim válasza:
Pompás pacit nyerni lehet vagy akció keretében kapni. Van más lehetőség is. Néhány lovad nevezd át Ifjú Krőzus-ra esélyes hogy következő hónapban át fog változni Krőzus lóvá egy. Bár lehet hogy sokáig fog tartani légy türelemmel :) A másik pedig a Zúzmara nevű pompáspatás. Keresd meg Ow lovai között és olvaszd ki megeshet hogy következő hónap elsején egy a tiéd lesz. Zúzmarát minden hónapban legalább egyszer olvaszd ki ha szeretnéd őt és ismét csak türelem :)
2013. márc. 27. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És azt nem tudod, hogyan lehet a lovardához felszereléseket hozzáadni? Mármint láttam lovardákat, amik bónusz felszereléseket biztosítottak, kantárt, nyerget. Hogyan?
2013. márc. 28. 11:23
 4/6 anonim válasza:
Azért tünt el a ló,mert már akkor megvette más.És ez Equusod pedig megkellett maradnia.
2013. ápr. 2. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Öhm, már meg van a ló... 5-7 perc késéssel.
2013. ápr. 4. 21:45
 6/6 anonim válasza:

Szia én a 3 kérdésre adom a választ. Egyszerű ott van fent egy sáv (ahol szoktad nézni a saját oldaladat)és az mellet

van egy olyan hogy lovarda. Arra rámész és ott tudsz venni dolgokat a lovardának.

2013. ápr. 30. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!