Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem működik a steam?

Nem működik a steam?

Figyelt kérdés
Megvettem EREDETIBE értitek?! EREDETIBE a Call of Duty Modern Warfare 2-t és ahogy a steamet telepíteni kiirja hogy "updating steam" alatta 1 csík és alatta még ezt irja "extracting package" igen ám de SEMMIT NEM CSINÁL NEM TÖLTŐDIK A CSÍK segitsetek :( nemtudom mit csináljak amugy meg mobil netem van.
2013. márc. 27. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Várd meg míg patcheli .

Vagy csináld meg kiskapuval.

2013. márc. 27. 14:40
 2/7 A kérdező kommentje:

már sikerült valahogy

:D de most azt nem tudom hogy az MW2-t hogyan kell telepítenI?

2013. márc. 27. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Steam/Játékok/Játékmappa kiválasztod a MW2-t , jobb click és játék telepítése.
2013. márc. 27. 18:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi ugy lesz
2013. márc. 27. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
a steambe hol van ilyen h "játékok"?
2013. márc. 27. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Segíts pls rámentem felrakja..elkezd 1 csíkot tölteni azt irja h "updating" és egyszer a vége felé valahol leáll...de ahogy felraktam nem rakott ki ikont..semmit..
2013. márc. 27. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
és akkor irja a steamen a játékok könyvtárába h cod mw2 mellette meg h downloading...hát minek tölti LE? nem azér fizettem érte 7ezer forintot hogy letöltse..azt én is megtudtam volna csinálni..mi csináljAK?
2013. márc. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!