Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baja a Metro 2033?

Mi lehet a baja a Metro 2033?

Figyelt kérdés
az a baj hogy el indítanám a játékot de csak egy fekete képernyő jelenik meg, a menü hangjait is hallom meg minden másét intro,stb de nincs kép és mégpedig azért mert szar a monitorom és mivel ritkán nálam a játékok magasabb felbontásra rakják magukat és ezt nem bírja a monitorom. HOGY LEHET MEGOLDANI HOGY AMIKOR EL INDÍTOM AKKOR ALAPBÓL 800X600 LEGYEN A FELBONTÁS???

2013. márc. 26. 20:15
 1/3 anonim válasza:
indító ikonra (.exe vagy parancsikon az asztalan) jobb klikk, tulajdonságok(properties) ott kiválasztod a kompatibilitás(compatibility) fület és kipipázot a kuttattás 640x480 felbontásbant. Ha tényleg az a baj amit mondasz akkor így elfog indulni egy nagyon tré módban, de akkor a játék beállításában belőheted amekkorán megy is. Miután lementetted a játékban a graf beállítást, lehet nem árt azt az előzőleg elhelyezett pipálást eltávolítani.
2013. márc. 27. 11:01
 2/3 anonim válasza:
fhú most látom milyen összevissza írtam. na sebaj, azért érthető :D
2013. márc. 27. 11:02
 3/3 A kérdező kommentje:
de már ezt csináltam de akkor se jó de akkor is tudom hogy a monitor a baja de már egy másik játékkal is csinálta ezt
2013. márc. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!