Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért érzi azt minden második...

Miért érzi azt minden második magyar minecraftos, hogy neki minecraft videókat kell készítenie?

Figyelt kérdés

Tele van a youtube szánalmasnál szánalmasabb minecraft videósokkal, van vagy 4 ami jó, a többi meg béna, erőltetett, unalmas stb.

Miért nem fogadják el az emberek, hogy nem lehet mindenki jó videós? Meg még ki is akadnak , ha negatív kritikákat kapnak.

2013. márc. 26. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Másból kiindulva szerintem tiszta pszichológia! Meg akarják mutatni, még ha nem is ismeri őket senki, hogy ők Minecrafttal játszanak, én erre csak könyvpéldát tudok mondani, mikor mindenki leír minden hülyeséget az írónőnek,csak hogy lássák, hogy "ő mekkora rajongó". Vagy lehet, hogy azért, hogy eldicsekedhessen, hogy "bibibííí, nekem van a Youtubon Minecraftos videóm". Szerintem ilyesmi értelmes gondolataik lehetnek a gagyi feltöltögetőknek, ja, meg hogy azzal árasszák el a Youtubot, és minden normális keresésre feljöjjön egy nagy adag vacak... :S
2013. márc. 26. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sokaknál az játszik szerepet, amit az előző írt, sokak meg pénzt akarnak csinálni Youtube-on, vagy éppen csak sok nézőt akarnak.
2013. márc. 26. 21:22
 3/3 anonim válasza:
Heló.Én is akarok majd jövőre videózni ,de nem azért hogy pénzt keressek vagy olyan nagy híresség legyek hanem azért hogyha lesznek gyerekeim megmutathassam hogy lehet értelmes játékokkal játszani . Mert ha megnézzük a mostani világot kevés az értelmes ember . De ha lesznek feliratkozóim próbálok minél jobban teljesíteni hogy ne unják magukat a több száz értetlen videós munkáival halálra . ( És ha ez nagy képűen hangzik akkor bocsánat nem vagyok nagyképű csak már engem is nagyon idegesít hogy ennyi 9 éves videózik ) Aki pedig 13 évesen kezd videózni és még jó is lenne azt pedig le szólják a kora miatt .Én még csak 13 vagyok de már én is felfogom hogy nagyon nehéz lesz majd a videózás ,de remélem hogy bírni fogom .
2013. júl. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!