Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes Might & Magic VI csalások?

Heroes Might & Magic VI csalások?

Figyelt kérdés
valaki tud valami oldalt vagy csalásokat írni nekem ! előre is köszönö!!!
2013. márc. 26. 11:47
 1/8 fersk ***** válasza:
20%
2013. márc. 26. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerinted én nem próbáltam a google-n te IQ selejt! értelmetlen válaszok helyett meg kössél kötelet magadnak ne engem stresszeljél !!! -.-"""
2013. márc. 26. 14:07
 3/8 fersk ***** válasza:
0%

"valaki tud valami oldalt"

Ez volt a kérdés, paraszt.

2013. márc. 27. 01:01
 4/8 anonim válasza:
2013. aug. 20. 13:28
 5/8 anonim válasza:

[link]

Trainerek. Válogass kedved szerint. ;)

2014. ápr. 21. 13:24
 6/8 Vass Gábor ***** válasza:
Kódok nekem is jó volna
2014. aug. 10. 16:08
 7/8 Vass Gábor ***** válasza:
Nincsen embereket adó kód???? ne basszon fel, a nekrós hadjáratba kéne az utolsó pályán, ahol 4 főellenséget kéne kinyírni emberek nélkül. Egyet tudok csak kinyírni belőlük a maradékkal mit csináljak?,még az elementálokat se lehet venni, mert 4 esszenciát össze kéne szedjem, azt meg csak a főellenfelek lenyakazása után lehet csak. Ha nincsen emberkód akkor mit lehet velük csinálni?
2015. máj. 28. 07:54
 8/8 Vass Gábor ***** válasza:
Na rájöttem végül mi lehet a probléma, hogy ahány főbosszt kinyírunk annyi elementálbányát lehet aktiválni és gyűjtögetni a következőhöz az embereket, csak ezzel az a baj, hogy jó időpazarlós, úgy hogy jön közbe a piros is.
2015. máj. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!