Mégis mit képzel magáról a tauriteam?
Figyelt kérdés
az ip címemről minden accountom le van tiltva csak mert az egyikről túl sokszor volt ,,sikertelen belépésem'' hát hogy képzelik ezt kérdem én?2013. márc. 25. 20:09
1/5 A kérdező kommentje:
megfogják ezt bánni ezt megígérhetem! :@
2013. márc. 25. 20:10
2/5 anonim válasza:
inkabb mit kepzelsz te magadrol, ki vagy te hogy fenyegetozz?
ok biztonsagi okok miatt bannolnak, es ha irnal szepen 1 levelet akkor visszakapnad az accod
3/5 A kérdező kommentje:
jó talán túézásba estem, elnézést tauri de akkor is... biztonsági okok??? jelszó elgépelés miatt bannolnak minden accountot az ip címről... kissé túl biztonságos nem? méha csak azt bannolják amlyiken el lett gépelve nah de mindet...
2013. márc. 25. 21:56
4/5 anonim válasza:
És te mit képzelsz magadról, hogy ócska tört szerveren játszol eredeti helyet?
5/5 anonim válasza:
ezaz! mit képzelsz magadról, hogy nincs havi 4000 forintod, hogy kockulhass eredetin a mára teljesen elb@szott pandaria-val!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!