Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van ez a Diablo 2 ben?

Miért van ez a Diablo 2 ben?

Figyelt kérdés
Elkezdtem játszani a Diablo 2 vel jelenleg 12-es Paladinom van és az az észrevételem, hogy egyszerűen nincs értelme használni a képeségeimet, mert szinte minden ellenfelet, ami az utamba kerül egy ütéssel megölök. Az eddigi leg strapabíróbb kb. 3 ütést bírt ki, leszámítva Blood Ravent. Akkor meg minek használjak nagy ütést pajzs kábítást stb. ? Csak az életem meg a manám pazarlom vele és egy idő után elég unalmas tömegével gyilkolni a gyenge szörnyeket. Lesz ez még máshogy vagy végig ilyen a játék ???
2009. szept. 17. 22:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
Igen 12-es szinten még könnyű normal könnyű MÉG!De majd Hell na akkor fogsz örülni ha 1lényt megöltél de már normál-on is gáz lesz a 4.,5.világ vagy ha a normál kész akkor lehet profi karakter ami 1halál után nem játszható újra.De 12-es szinten könnyű de Paladin a alapból erős de a skilljei gyengék de én amúgy sem szeretem a palát csak kicsi játékos tapasztalatot írtam paláról mert nem szeretem de hidd el jó játék és lesz izgalmasabb!
2011. ápr. 25. 16:22
 12/13 BigButcher válasza:
A 12-es szint még nagyon az eleje. Örülj neki ha könnyen megy, később majd nem fog! (Hell fokozaton találkoztam olyan lényekkel, aki immunisak voltak a fizikai erőszakra.) A Paladin egy elég könnyen játszható karakter, bár tény hogy satnya a skill-készlete. Ha találsz egy jó aurát, meg használod a zealt (ne töltsd túl mert nagyobb mennyiségű erősebb szörny között amikor menekülni kéne az embered csak csapkodi fog futás helyett) haladni fogsz.
2011. jún. 8. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:

A 12. szintű karakter az hol járhat? Act 1 normál? Az még komolytalan. Bár Andariel azért talán nem egy csapás lesz.

A későbbiekben lesz lehetőséged már használni a képességeidet. Paladinnak van pár versenyképes buildje, bár ha ilyen régi verziót használsz akkor vagy offline játszol, vagy nem eredetivel. Úgy nincs nagy értelme, bár a te dolgod.

A leginkább életképes és viszonylag könnyen/olcsón kihozható az a Hammer paladin. Helen is könnyen és gyorsan halad. Ha sok a HR-ed, akkor egy jól fejlesztett auradinnal is nagyon jól lehet hasítani, bár hellen ott már van pár immunis szörny (ezekre ott a bérenced, vagy elkerülöd őket).

A zeal fejlesztési irány talán normál nehézségen még gyors lehet, de utána elég életképtelen (vagy mondjuk úgy van könnyebb, gyorsabb és jobb).

használnak még sokan Smiter palát is. A nehezebb ellenfelek ellen nagyon jó. A bossokat veszett gyorsan kivégzi, de tömeg ellen lassúcska ez a képeség.

biztos van egy rakat pala fejlesztés még (Pl: FoH pala), csak ezek a kedveltebbek/gyakoriak.

2011. szept. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!