Minecraft gépigény?
Esetleg vegyél még 1 GB ramot am laggmentesen elmegy.
Optimalizálódik :9
akkor még a shader modot is berakhatod, azzal lehet kicsit "laggolna" de nem vészes, kb 40 FPS
és megéri 4 giga rammal nyomni, ha nem akarod ho összeomoljon, amellett érdemes letölteni az indító .JAR fájlt, mert az valamivel több memóriát enged felhasználásra
ha nem veszed meg a játékot, nekem hackelt indító jar-om van azt átküldhetem
Ja, gondolod le lett beszélve:
"Hello, Colos vagyok. Szeretném ellopni a munkádat, kedves Notch, amit a saját két kezeddel írtál le! Elkérhetem a fájlokat, ha megkérlek?"
"Persze, hogyne, tessék csak, küldöm is át!"
"Köszi, mennyit kér érte?"
"Semmit!"
Lopás az egész... Gondolod, hogy a Minecraftot adják pár ezer forintért DE majd ennek a senkiházinak odaadják, hogy majd ő eladja az egészet a saját munkájának? Elárulom, ha megvannak a fájlok, és van egy kis ismereted, elég könnyen meg lehet csinálni egy ilyen kis klienst és pénz összeszedni rajta.. Persze csak ha népszerűvé tudod tenni..
Kedves kérdező, nem tudom, hány éves lehetsz, de picit lehetne gondolkodni is. ;)
Nincs megerősítve, de jobb ha vigyázol, állítólag eladja a felhasználóneved és a jelszavad, úgyhogy legalább jelszót válts, ha nem akarod, hogy más is odavesszen. :D
Na jó, ajánlok neked mást, MesterMc kliens, ugyanúgy magyar, csak vagy 20 rohadt jó szerver van rajta. Én nem használom, de tudom, hogy még mindig jobban megéri. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!