Zsombika kérdése:
A Skyrim Beta magyarítást honnan lehet letölteni?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki mondta hogy neki magyarul megy a játék (de vannak banne angol részek). Nem tudja honnan szedték le az interneten mert a keresztapja rakta fel neki.2013. márc. 24. 19:35
1/9 anonim válasza:
[link] nem soká kész lesz az egész :)
2/9 anonim válasza:
Ha megkapta a Godfather, azt valószínűleg tesztelésre kapta, erre meg tovább adogatja szép dolog. Kérd el tőle te is, bár annyira nem kell nagy angol tudás a játékhoz.
3/9 anonim válasza:
Jaj de okos és zseni vagy utolsó. Én angolul viszem egy ideje és a szövege eléggé választékos és nehézkes szerintem
4/9 anonim válasza:
Menő egy kb 4 hónapos kérdéshez irogatni, nekem nem volt nehéz megérteni pedig sz@r vagyok angolból.
5/9 anonim válasza:
Menő nem menő, a 4 hónapos kérdést csak vissza-vissza látogatod te is :P És még a témához is kapcsolódik, mert a magyarítást még mindig nem adták ki.
Az alap sztorit könnyű levenni, de rengeteg párbeszéd van benne. Ha meg simán megérted, csak nem lehetsz olyan gyenge.
6/9 anonim válasza:
Hát sajna az vagyok, csak ez érdekelt unod, ami az embert érdekli azzal foglalkozik :D
Hát ja néha-néha :D
7/9 kukorika válasza:
Ordas nagy szánalmas cseléd az, aki megszerez egy béta teszt anyagot - átverve a készítőket hogy segít - majd a debilegyerek unokaöccsének telepíti, mint magyarítást, aki a neten, elkezdi az agyhalott egybites noob okoskodást, hogy magyarítás így meg úgy... Hát vaze, A MAGYARÍTÁS MÉG MOST IS, SZEPT. KÖZEPÉN BÉTA TESZT ALATT VAN NINCSEN KÉSZ... ISMÉTLEM NINCS KÉSZ, NEM TÖLTHETŐ, gyakorlatilag nem létezik még a Skyrim játékhoz magyarítás... kizárólag azoknak aki DOLGOZNAK RAJTA, TUDNIILLIK TESZTELIK, hibákat keresnek benne és pofozgatják... ergo a debilegyerek, aki az ostoba kérdést feltette még kevésbé elítélendő, mert csak egy nyomorult buta gyerek, de a felnőtt aki rátette a gépére a félkész magyarítást és nem magyarázta el neki, hogy ez egy BETA TESZT ANYAG, az egy kretén agyatlan majom és minden Skyrim fordító nevében üzenem neki hogy elmehet az anyjába vissza...
8/9 anonim válasza:
a kérdés jóval a teszt magyarítás elött írodott, és ak is nagy kamu volt. Menő dolog irogatni a dátum megnézese elött :P
9/9 Schantzi válasza:
Az alapjátékhoz van jól működő magyar fordítás! Innen letölthető: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!