Gondoltam elkezdek játszani a Fallout 3-mal mert sok jót hallottam róla haveromtól. Nektek mi a véleményetek a játékról?
Jó játék, de ha tudod, hogy sok pozitív értékelést kapott, most miért befolyásolna, hogy 1-2 embert mondd róla még több jót, talán egy-kettő meg le is szólja.
Természetesen nem tökéletes játék, olyan sosem lesz, de tényleg egy jó és hosszú játék.
A mai napig a legjobb játékok egyike nyílt világú nem valami lineáris tömeg szutyok mint a mai játékok.Én több mint 15 alkalommal toltam végig és mindig találtam benne valami újat.Kiváló hangulat hosszú játék idő és az összes DLC passzol a játék atmoszférájához úgy azokat se hagyd ki.
Nálam totális függőséget okozott.A Fallout New Vegast se hagyd ki+DLC-k igaz más hangulatú de nagyon szerethető és a Hardcore mód igazi kihívás a játékban.
Jó szórakozást kívánok hozzájuk.
Arra is van Goty de szerintem le is tudod tölteni a hozzá való dolgokat.A DLC-k azért is érik meg mert + 10szint fejlődés,Unque Fegyverek,Öltözetek,Perkek,új ellenfelek stb..és nem utolsó sorban remek szórakozás.
Akkor a fő sztori szálból nincs már sok hátra itt láthatod az összes quest-et.
A DLC-ket is érdemes végigtolni mert nagyon jók +10 szint fejlődés,perk-ek,unique fegyverek és öltözetek + küldetések.Ha nem kapkodod el akkor 30-60 óra is lehet mire végig tolod a DLC-ket.
Operation Anchorage
Broken Steel
Mothership zeta
The Pitt
Point Lookout
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!