Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gondoltam elkezdek játszani a...

Gondoltam elkezdek játszani a Fallout 3-mal mert sok jót hallottam róla haveromtól. Nektek mi a véleményetek a játékról?

Figyelt kérdés
olvastam hogy sok díjat nyert és pozitív értékeléseket kapott

2013. márc. 24. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jó játék, de ha tudod, hogy sok pozitív értékelést kapott, most miért befolyásolna, hogy 1-2 embert mondd róla még több jót, talán egy-kettő meg le is szólja.

Természetesen nem tökéletes játék, olyan sosem lesz, de tényleg egy jó és hosszú játék.

2013. márc. 24. 19:31
 2/11 A kérdező kommentje:
az értékelésekben annyira nem bízok személyes véleményekre inkább adok
2013. márc. 24. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:

A mai napig a legjobb játékok egyike nyílt világú nem valami lineáris tömeg szutyok mint a mai játékok.Én több mint 15 alkalommal toltam végig és mindig találtam benne valami újat.Kiváló hangulat hosszú játék idő és az összes DLC passzol a játék atmoszférájához úgy azokat se hagyd ki.

Nálam totális függőséget okozott.A Fallout New Vegast se hagyd ki+DLC-k igaz más hangulatú de nagyon szerethető és a Hardcore mód igazi kihívás a játékban.

Jó szórakozást kívánok hozzájuk.

2013. márc. 24. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor megveszem boltban csak ezer forint ;)
2013. márc. 24. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyatosan tetszett, egyik kedvenc jatekom. :) Az egyetlen negativuma az az, hogy nehol nagyon bugos. A 3 meg nem is annyira, de a new vegas viszont kifejezetten az. De meg ezzel egyutt is az egyik legjobb jatek amivel jatszottam, megeri kiprobalni.
2013. márc. 25. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a Fallout3 GOTY és Fallout New Vegas Ultimate Edition veszed meg akkor meglesz az összes DLC mindkét játékhoz és a javítások.Ha Xbox-on nyomod és van Live-od akkor a javítások úgy is letöltődnek.És rengeteg dolgot javítottak mindkét játékon.
2013. márc. 26. 09:20
 7/11 A kérdező kommentje:
PC-re venném
2013. márc. 26. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Arra is van Goty de szerintem le is tudod tölteni a hozzá való dolgokat.A DLC-k azért is érik meg mert + 10szint fejlődés,Unque Fegyverek,Öltözetek,Perkek,új ellenfelek stb..és nem utolsó sorban remek szórakozás.

[link]

2013. márc. 26. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Megszeretném kérdezni hogy mennyit fog tartani még a játék ,már ott vagyok valami bázison ahogy a karakter apja meghalt és utána végigvittem az alagutat utána még hosszu lessz? (remélem)
2013. máj. 7. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor a fő sztori szálból nincs már sok hátra itt láthatod az összes quest-et.

[link]

A DLC-ket is érdemes végigtolni mert nagyon jók +10 szint fejlődés,perk-ek,unique fegyverek és öltözetek + küldetések.Ha nem kapkodod el akkor 30-60 óra is lehet mire végig tolod a DLC-ket.

Operation Anchorage

Broken Steel

Mothership zeta

The Pitt

Point Lookout

2013. máj. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!