Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Újra szeretném telepíteni a...

Újra szeretném telepíteni a sims 3-at, de úgy hogy a családom és a házam megmaradjon. Mit kell ehhez másolnom?

Figyelt kérdés
Aki tud segítsen légyszives, nagyon köszönöm előre is! :)

#Sims 3 #újratelepítés #család megmaradjon
2013. márc. 24. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 3 - Saves mappa

Az ebben lévőkből készíts másolatot, és miután föltelepítetted, ugyanide visszamásolod, és mintha mi sem történt volna. Ha vannak egyedi tartalmaid, azokat is mentsed el.

2013. márc. 24. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
és akkor a város is ugyanaz marad? megmarad a munkahelyük is? köszönöm a válaszod! :)
2013. márc. 24. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
én csak mellékesen hozzátenném, hogy én is tudtam, h ezt a mappát kell újra visszapakolni, többször is megpróbáltam, de mégsem maradt meg semmi
2013. márc. 25. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

Én már többször is újratelepítettem,visszatettem a mentéseimet, és nem volt semmi baj. Előbb az egyedi tartalmakat rakom újra föl, utána bemásolom a Save mappába, amit lemásoltam. Van ugye egy '.sims' és egy '.sims3.backup' mappa. Ugyanúgy folytatom, mint ha mi sem történt volna. A város az alapból benne van a játékban, kivéve ha letöltesz egyet.

2013. márc. 26. 08:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült! :)
2013. márc. 28. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Még hozzáfűzném, hogy amikor törlöd a játékot, megkérdezi, hogy minden elemével együtt (vagy valami ilyesmi) törölje-e. Ha itt a nemre mész rá, akkor is minden megmarad, másolgatás nélkül. Nekem bejött.:)
2013. márc. 29. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!