Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elindul a Fifa 13 de csak az...

Elindul a Fifa 13 de csak az a Lionel Messi-s kép jelenik meg, aztán kilép, miért?

Figyelt kérdés
Már nagyon sokat játszottam a Fifa 13-al a gépemen, de egyszer csak kilépett és azóta nem jó.

2013. márc. 24. 11:39
 1/10 A kérdező kommentje:
:D xD
2013. márc. 24. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra! Ha a Törpe helyett a Pláza-majom jelenik akkor jó. D
2013. márc. 25. 10:50
 3/10 anonim válasza:
Csinálj egy külön mappát neki pl: se ffa vagy valami hasonlót lényeg hogy ne legyen benne ékezet se szóköz aztán crack és menni fog (legalábbis nekem bejött) :) Sok sikert :)
2013. márc. 30. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát amit előttem írtak az nem tudom hogy befolyásol-e. Mármint hogy a mappa nevében az ékezet, mert eddig csak ékezetmentes mappába raktam, de viszont szóköz mindig volt benne.

VISZONT! Nekem is ugyan ez volt a problémám. Aztán rájöttem, hogy a felhasználónevemben volt ékezet, és azért lépett ki. Csináltam egy másik felhasználót ékezet nélkül, és minden jól megy mostmár. Szóval azt ajánlom, te is csinálj egyet, és szerintem neked is jó lesz.

2013. ápr. 1. 23:11
 5/10 A kérdező kommentje:
de milyen felhasználót?.. biztos nem origin.. a fifa felhasználói fiók létrehozása előtt pedig kilép... akkor milyen felhasználót?
2013. ápr. 4. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:
még mindig nem jó..
2013. ápr. 6. 19:04
 7/10 Lakatos Slenderman válasza:
Azért mert Messi szar! :D nem változtattál valamit a gép beállításain? Vagy estleg jobb videókártyát vettél és az nem tetszik neki.
2013. ápr. 16. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
A számítógépedre amivel bejelentkezel, abban a felhasználóban nem lehet ékezet. Teszem azt te a telepítésnél azt a nevet adtad meg hogy Róbert, akkor változtasd meg robira. Ha a SZÁMÍTÓGÉPFELHASZNÁLÓI (ami a start menünél is ki van írva) nevedben nincsen olyan karakter, ami nincs az angol abc-ben, akkor valószínüleg menni fog.
2013. ápr. 16. 17:24
 9/10 hardcore7508 válasza:

Sziasztok!

Nekem is ugyan ez volt a problémám de sikerült úgy megoldanom hogy írásvédetté tettem a repair.bin fájlt.

De most olyan gondom akadt , hogy már tovább tölt a játék , de nem hozza be a menüt. ahol tudnák játszani. Erre megoldás?

2013. júl. 1. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Amint már írtam, a felhasználónévvel lesz a gebasz, vagy rossz maga a játék.
2013. júl. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!