Miért nem tudom átállítani a Fifa 13-ban az irányítást?
Figyelt kérdés
Controllerrel játszok. Az irányításnál vannak az alapdolgok, amiket állíthatunk, mint pl a passzrásegítés meg ilyenek. Van még a támadás és a védekezés. Klasszikus és alternatív mód van kezdetkor, de ha ezeken változtatunk, akkor elmenthetjük ezeket bármilyen néven. Na most én elmentettem már 3at (Egyén a-b-c), de hiába mentem, mindig az Alternatívot használja. Valamiért nem engedi. Töröltem a játékot, utána újratelepítettem, de megmaradtak a mentéseim. Hogyn oldjam meg?#FIFA 13 #irányállítás
2013. márc. 23. 14:53
1/1 anonim válasza:
kezdj el egy meccset ott vannak beáélítások meny rá h bilentyüzet és ott utána betudsz mindent álitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!