A pokoli szomszédok 6. -ban ( szivasd a szőkét) a 4. pályát nem tom megcsinálni. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
azt tom, h a szemetet a lépcsőre, a kiemelővel a képét kel, a cipőkrémmel a kólásüegét, a wc papírral a csapot, de nem tom az 5. cuccal mit kell csinálni! próbáltam a kutyát összekenni vele, de az sem ment! valaki nem tud segíteni?2013. márc. 23. 10:07
2/3 A kérdező kommentje:
ha megtaláltam volna, nem írtam volna a gyakori kérdések-hu-ra...... de kössz a tippet! a szándék a lényeg..... -.-
2014. márc. 28. 20:05
3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=msJZM0aaCvM
A videó angol, a Pokoli Szomszédok 6. részének az első öt epizódját mutatja be maximális pontszámmal. A leírásban megtalálhatod, hogy hány perctől kezdődnek a részek, és rögtön odatekerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!