Leszedtem a GTA Vice City-t, feltettem, de mikor elkezdtem játszani az egér nem ment. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát, elkezdtem a játékot ment rendesen, de az egér nem mozdult. Próbáltam állítani az egeret, de nincs olyan beállítás, mint a San Andreas-ban, hogy egér+billentyűzet. Valaki tudja ezt hogyan lehet megcsinálni?2013. márc. 23. 08:19
1/12 anonim válasza:
Csak a játékban nem megy az egér ?
2/12 anonim válasza:
Indits újra sztem vagy telepitsd újra a játékot vagy vedd meg!
3/12 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám letöltött Vice City-vel Windows 7-en. És nekem ez a megoldás sikerült:
1.Játék közben nyisd meg a feladatkezelőt,keresd meg a "gtavc.exe"-ét majd jobb klikkel kattints arra hogy Affinitás beállítása.
2.Ott ki lesz pipálva sok CPU.A lényeg az hogy csak 1-et pipálj ki
3.Aztán kattints az "OK"-ra és menj vissza a játékba és elvileg működnie kell
4/12 A kérdező kommentje:
Csak a játékban nem megy az egér. De van 2 irányítási fokozat vagy mi. Az elsőben megy az egér a másodikban nem. És a mozgás sem ugyan az, de kocsiban egyikben sem megy az egér.
2013. márc. 23. 17:32
5/12 anonim válasza:
Az teljesen normális,mivel az egyikben nincs egér és a kocsiban biztos,hogy nincs egér,tehát minden stimmel.:)
7/12 anonim válasza:
A San Andreas előtti részekben nincs egér az autóban,tehát nem tudod kocsiban használni az egeret.A két irányítás meg jó hogy különbözik mivel az egyik a klasszikus GTA irányítás a másik meg egy újfajta.
8/12 Bazsi21 válasza:
[link] itt probáld meg.Nekem működött
9/12 Bazsi21 válasza:
Le töltöttem betettem a főkönyvtárba és egyből ment,szerintem neked is is menni fog
10/12 gerymiller válasza:
nekem az affinitásos bejött... köszii, ment a zöld kéz (Y) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!