Pontosan hogy megy lol-ban az s3 rangsorolás?
Figyelt kérdés
silver5-ben vagyok és arra lennék kíváncsi, vissza eshetek-e bronzba? esetleg ha nem játszok rankedot?
ugyanis nincs adc-m és supportom, szóval nem játszok boton egyáltalán és anélkül nem mennék rankedre, mert silverben is csak akkor nyerhetek ha carry-zem a játékot... easten elég lowok az emberek.,
szóval ha nem játszok vissza eshetek bronzba?
2013. márc. 21. 13:10
1/2 AccountManagerkovács válasza:
Nem. Ha nem játszol, akkor ELVILEG maradsz, de lehet, hogy rosszul tudom. Ugyanis azt is megígérték, hogy nem lehet visszaesni lejjebb lévő ligába, ennek ellenére én egy nap alatt két ligányit estem vissza.
El van b*szva ez a rendszer, egyáltalán nem működik...
2/2 A kérdező kommentje:
csak silverből nem esel bronzba, aranyból már visszaeshetsz én úgy tudom, elég pocsék, hogy nem magyarázza el a riot rendesen és az egész tök random :s
2013. márc. 21. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!