Garry's Mod-ban a Carter és Wire pack-al hogy lehet az energiaforrást (ZPM, HUB), az adott eszközhöz csatolni, hogy működjön is?
Alapból a Carter Addon Pack-ban nem lehet használni a ZPM-eket és a Naquadah generátorokat sem. Én sem tudtam először, hogy mit tegyek, de a spawn menüben írja is Angolul, hogy csak akkor tudod használni az alábbi tárgyakat, hogy ha megvan neked a Life Support 3 mód, vagy ha megvan neked a Resource Doublition (nem tudom hogy jól írtam-e). Ha ezeket belerakod a játékba, akkor a módon belül (mindkettőnél) találsz egy olyan tool-t, hogy link tool (vagy ehhez hasonlólt) és 1 balklikk a zpm-hubra és 1 másik balklikk a csillagkapura, pajzsra stb.-re.
Jó játékot.
Köszönöm!
Amúgy az érdekelne még, hogy valamilyen vezetékes megoldása nincs-e?
Csak a látvány és a valóság kedvéért kérdezem.
Észrevettem azt is, hogy csak bizonyos távolságot lehet áthidalni ezzel a módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!