Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell csinalni a trukkok...

Hogyan kell csinalni a trukkoket a Deathrun-ba, Counter Strike.1.6-ba?

Figyelt kérdés
Szoval nem tudok nagyot ugrani csak kb 210-et meg nem tudok sokat ugrani egymas utan mert van az amikor gyorsan kell ugrani sokat mert ha nem elsullyed az amin alsz es meg a falakat se sikerul mindig kikerulnom amikor oldalban kell kikerulni az akadajokat.Egyszoval nem tudok semmit.SEGITSETEK!!! Link is jo ahol leirja vagy akarmi csak tudjam.

2013. márc. 17. 21:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha megtanulod a countjumpot mert eljutsz arra a szintre akkor azt lehet alkalmazni longjump-nal is nem csak higyjump-nal???
2013. ápr. 23. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Szivesen segítettem. :) Gyakorold a linken lévő videók szerint a mozdulatokat. Sok gyakorlás és türelem kell, de ha elérsz arra a szintre, akkor már lehet kombinálni is őket igen... Erre a legalkalmasabbak a KZ szerverek: Például itt: 94.199.180.130:27200
2013. ápr. 23. 21:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Megegyszer kosz! Ez nem azt jelenti hogy a tobbiek nem adhatnak tippeket.Am mar ugy ahogy de ertem a bunnyhoppot mert nekem az volt a hibam hogy kozbe nem csinaltam airstrafeket es akkor csak "lassulsz,lassulsz mig meg nem alsz"Meg megtom ugrani a 230 at
2013. ápr. 24. 23:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Olyan szervert nem tudtok amin mod nelkul kell bunnyhoppolni ilyen kockakon???
2013. ápr. 25. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!