Miért nem jó a Max Payne 2?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy régen rengeteget játszottam ezzel a játékkal és most újra felakartam hozni a régi szép időket,de egy problémába akadtam! Amikor elindítottam játékot,ezt a hibaüzenetet adta be: "Max Payne 2 requires a Microsoft DirectX 9.0 compatible display adapter. Please consult the troubleshooting readme in the installation folder." A videókártyámat frissítettem,felraktam a direct 9.0 verzióját és így sem jó. Mi lehet a baj?
Gépem.
CPU: Intel Celeron 3.20 Ghz
VGA: Ati Radeon HD 2600 XT 1024MB PCIEx16
RAM: 2,5GB
2013. márc. 17. 19:18
1/7 A kérdező kommentje:
Windows XP az op.rendszerem!
2013. márc. 17. 19:19
2/7 anonim válasza:
Jó directx-et raktál fel? mert van ami ilyen 1-2mb, azok nem jók.50körül van a jó.
3/7 anonim válasza:
Vagy, jobb gomb az ikonra, tulajdonságok, kompatibilis mód, és ott a win2000.
4/7 A kérdező kommentje:
Egyik sem segít!:(
2013. márc. 17. 19:55
6/7 A kérdező kommentje:
Windows XP!:)
2013. márc. 17. 20:04
7/7 anonim válasza:
A gépigény oké,nálam is ez a baj és látod keresgélek és ráakadok a tiédre is,de én win7-et használok.Egyelőre nem tudok mit tenni,én is a kompatibilitással próbálkoztam de egyáltalán nem segített.Légyszi megírod,hogy mi lehet a megoldás,ha már te is tudod.Heló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!