Sleeping Dogs nevü játék nem indul mi a gond?
Figyelt kérdés
felraktam a játékot hiba nélkül, directX-et is, de mikor el akarom inditani, sötét kép és semmi, vártam 10-15 percet semmi nem változik, láttam forumokon h másnak is van ilyen gondja de konkrét megoldást nem találtam, ha vki tud segiteni megköszönném...2013. márc. 17. 14:19
1/3 anonim válasza:
Ha tört verzióval próbálkozol, az felejtős, nem indul el az emberek 90%-nak.
2/3 anonim válasza:
ez nem igaz, ha találsz hozzá normális cracket akkor gond nélkül megy a tört is. ha ilyen jellegű hiba van egy játékban, azt a legritkább esetben okozza az hogy nem eredeti.
3/3 A kérdező kommentje:
már vagy 5-6 félét szedtem le az utolsónál már bejön egy ilyen kezdő kép de utánna semmi tovább, és ha megnyomok valamit ki is lép, de ha tényleg csak crack gond van akkor még probálkozok mig megnem unom:D köszi a válaszokat
2013. márc. 17. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!