Gazdálkodj Okosan: Ti hogyan értelmeznétek?
Figyelt kérdés
A barátaimmal Gazdálkodj Okosan-t játszunk. Az egyik kollega aki már nyerésre állt, kihúzta a " Lakásodban tűz ütött ki. Ha volt biztosításod, károdat az Állami Biztosító megtéríti. Ha nem volt, berendezési tárgyaidat vissza kell adni a pénztárosnak és újból meg kell vásárolnod. " kártyát. A srác arra hivatkozik, hogy nem volt lakása és ezért nem kell visszaadnia, mivel hogy, "az utcán" tárolta a dolgait. Bár ezt nonszensznek tartjuk, mivel mégis csak egy bizonyos lakásban kellett tartania a berendezéseit, és akár az is leéghetett. A kérdés az: Vissza kell-e adnia a berendezési tárgyait, ha nem volt lakása.(A játékszabályzat nem ír erről. ) 22/F#játékszabály #Gazdálkodj okosan #vodka #bojler #fröccs #szifon #csöves #bableves #csapágyas mosógép #vízzel főz
2013. márc. 16. 20:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem, nem. Nem volt lakása- a lakásban tűz ütött ki -akkor ez nem az ő lakására vonatkozik, mert az nincs. Szerintem "jól szeretne mulatni" -mert úgysincs lakása, de egyszer élünk,ihaj.
2/5 A kérdező kommentje:
De mi van ha albérletben lakott, és arra nem volt biztosítás
kötve?
2013. márc. 16. 21:03
3/5 anonim válasza:
rég játszottam, de úgy emlékszem hogy nem is elhetett berendezést venni, amíg nem volt lakásod.
4/5 Szwix válasza:
Szerintem is csak úgy lehet szobabútort venni pl. ha van lakásod (amúgy nem kell visszaadnia) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!