Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért állítódik vissza a...

Miért állítódik vissza a játék grafikai beállítása magától?

Figyelt kérdés
adott egy játék, át állítom high-ról a grafikai beállításokat mow-ra, vagy veri high-ra, vagy medium-ra, bárhová, le ok-zom és mikor meg nézem visza állítja magát, hallott már valaki ilyent? van rá megoldás? előre is köszönöm a válaszokat, kérem csak hozzá értő írjon
2013. márc. 16. 19:06
 1/3 anonim válasza:
Ilyen nekem fordúlt elő ,én azt hiszem hogy ugye van a beálításokat tartalmazó fájl abban írtam át.
2013. márc. 16. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
tessék???? ebből nem értek semmit, mondod hogy van megoldás de nem mondod hogy mi, hol írjak át mit? mondtam hogy csak HOZZÁ ÉRTŐ személy írjon, csak aki tudja mit kell csinálni és hogyan!!! feltételezők/ hallottam róla stb stb nem kérem!
2013. márc. 17. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:
magyarul vagy tudod hogy mi a baja és akkor írjad kérlek vagy ha nem tudod akkor ne írj, mert nem kérek feltételezést
2013. márc. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!