Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends játékosok!...

League of Legends játékosok! Szerintetek melyik hőst vegyem meg?

Figyelt kérdés
Nem rég gyűlt össze a 6300ip-m és szeretnék venni egy hőst. Gondolkoztam Rengaron, Thresen, Akalin és Irelián is, csak nem tudok dönteni. Más champ is szóba jöhet, ha tudtok valami nagyon op-t. Esetleg írhatnátok adc-t is ( már eléggé unom Ashet).
2013. márc. 15. 18:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem írtam, mert nem tudom, hogy számít-e, de ranked game-re kellene.
2013. márc. 15. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tudsz donteni hogy kit vegyel es rankedezni akarsz...
2013. márc. 15. 22:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Attól, mert nem tudok választani, attól miért ne rankedezhetnék?
2013. márc. 15. 23:30
 4/6 AccountManagerkovács ***** válasza:
79%

Én ajánlom Garent. 450-be kerül és baromi jó solotopra, rankedbe is.

Ám az előttem szólónak igaza van, olyan játékos ne menjen rankedbe, aki gyakorikérdéseken kér tanácsot, hogy milyen karaktert vegyen.

Rankedbe az menjen, aki:

1. Minden poszton tud játszani.

2. Minden posztra van karaktere, akit ismer és tud használni.

Én egy évnyi játék után kezdtem rankedbe és tegnap még így is beszóltak, hogy nem tudok supportolni, pedig 5/3 voltam és megnyertük a meccset.

2013. márc. 16. 10:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Lassan 2 éve lolozok és eddig 360 win-em van ( ha nem hiszed vegyél fel barátnak megadom a nevem). Nem most akarom elkezdeni a rankedezést, már régebb óta rankedezek. Minden lane-re van hősöm, de a mainem adc és jungle, de persze, ha muszáj más posztokon is eljátszok (szerintem: aki azt állítja, hogy ő bármilyen poszton tökéletsen játszik, az valószínűleg hazudik). És amúgy azért tettem fel a kérdést, hogy leírjátok a tapasztalatotokat a kérdésben megnevezett hősökkel kapcsoltabna, de úgy látom, hogy ez túl bonyolult kérdés volt.

2013. márc. 16. 12:36
 6/6 AccountManagerkovács ***** válasza:
100%

Ezt én honnan tudjam? Nem volt benne a kérdésben, én csak arra a válaszolóra reagáltam. És ajánlottam neked Garent, a felsoroltak közül a legjobb szerintem Akali, bár nekem nincs meg, de ő általában egész meccseket szokott egymaga eldönteni. Nem megsérteni akartalak, csak alátámasztottam, amit az első válaszoló mondott, mert így is túl sok olyan játékos van a rankedben, aki nem tud játszani - gondolom, te is találkoztál már épp eléggel.

Szóval elnézésedet kérem, de mint mondtam, a kérdésedből nem derült ki, hogy egy ilyen tapasztalt játékos vagy.

2013. márc. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!