Le lehet tölteni a Pro Evolution Soccer 11 játékot hogy magyarul beszéljene benne?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 15:59
11/24 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy alapból?
2013. márc. 16. 19:40
12/24 anonim válasza:
tehát amikor már megcsinálják a játékot, már akkor megcsinálják a magyar nyelvet
tehát a játék magyarul jelent meg
13/24 A kérdező kommentje:
értem, akkor hanyas fifát töltsem le? hogy magyar legyen
2013. márc. 16. 20:35
14/24 anonim válasza:
én 07-től kezdtem játszani vele, az még magyar is volt egészen a 11-ig, de a 12 már nem magyar kommentátoros. Legalábbis az xbox 360 demójában nem ezt a képet mutatta.
15/24 A kérdező kommentje:
honnan töltsem le?
2013. márc. 17. 09:57
16/24 A kérdező kommentje:
Most letöltöttem a fifa 11 HUN patch erről az oldalról [link] de kel hozzá a rendes fifa hogy tudja hova telepíteni a magyaritást
2013. márc. 17. 10:08
17/24 anonim válasza:
A 11-hez alapból van magyar nyelv kommentátorral együtt
Ezek csak a magyar nb1-es csapatokat tartalmazza.
Én is ezt töltöttem le pontosan 2011 májusában.
18/24 A kérdező kommentje:
Én most töltöm a FIFA 11 a rendest, de letöttem a magyaritást is akkor ha telepítem a FIFA 11-et akkor a játék mappájána kel telepíteni igen? jól csinálom?
2013. márc. 17. 11:21
19/24 anonim válasza:
A FIFA 11-HEZ ALAPBÓL VAN MAGYAR NYELV
nem kell semmi hozzá, feltelepíted, crackelsz, játszol ,és ott lesz a magyar nyelv, a belépés utáni nyelvkiválasztáskor...
A HSP csak a magyar nb1-es csapatokat tartalmazza
20/24 anonim válasza:
ISMÉTLEM, NEM KELL MAGYAROSÍTÁS....
A játék magyarul jelent meg, amikor belépsz a nyelvkiválasztóban kiválasztod a magyar nyelvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!