Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call Of Duty Black Ops 2 vagy...

Call Of Duty Black Ops 2 vagy Crysis 3?

Figyelt kérdés

A Multiplayer miatt venném meg valamelyiket a közeljövőben.

Mondom mi a helyzet.A sima COD:BO már kb másfél éve megvan és a mai napig játszok vele, törten már végigvittem a BO 2-t és nagyon tetszett. A Crysis 2-t még anno elkezdtem végigvinni de valahogy nem jött be, persze a sok spéci képesség és a látvány nagyon tetszett. A BO 2-ben az új pályák és a több fegyver érdekel, de a Crysis 3-ban meg ugye a különleges erők, és természetesen a Hunter Edition-t venném meg. Na hát várom a válaszokat.

2013. márc. 15. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Black ops 2! (főleg ha cod vs crysis- mindenképp cod, a crysis egy szutyok játék)
2013. márc. 15. 16:33
 2/5 anonim válasza:
énis a black ops 2-t választanám (választottam is) kiadás napjától kezdve megvan,nagyon jó játék,a pályák között van egy két szutyok,de a nuketown és a hijacked fantasztikus,de a legtöbb azért jó...a fegyverek is nagyon jók,legtöbbjükkel nagyon jó statokat lehet elérni....még 2 nagy újítás,hogy itt a fegyvereknek szintjeik vannak és ezek szerint tudod rájuk megszerezni a gold camo-t és ha megvan mittuodomén az összes submachine gun ra a gold akkor automatikusan megkapod mindre a GYÉMÁNTOT....a másik,hogy nem KILL hanem SCORE streakek vannak....
2013. márc. 16. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

én nagy Codos vagyok de inkább Crysis 3-mat válaszd

a Cod ,,, Cod 5 után már elveszett :(

2013. márc. 17. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy veszett, én a Modern Warfare szériát nem szerettem de a Black Ops 1 végigjátszása kedves emlék marad nekem. Ettől függetlenül még mindig nem tudom, hogy melyiket fogom megvenni.
2013. márc. 17. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
bo 2
2015. jún. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!