Mass effect 2-ben elakadtam. Liaranak az Illuminon (vagy hol) felkel törni biztonsági terminálokat, hogy adatokat szerezzünk. Azt hogy kell meg csinálni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 04:44
1/4 anonim válasza:
Elkezdesz sétálgatni Illiumon, és keresel terminálokat. Ha találsz egyet, aktiválod és azthiszem fél perced van, hogy megtaláld a terminálhoz tartozó adatbázisizéket. A képernyő sarkába kijelzi, hogy hány méterre van az adatbázis miután aktiváltál egy terminált.
2/4 A kérdező kommentje:
:) ez nem jutott eszembe:D köszi:D már végig vittem a fővonalat. De amugy a küldetéssel mit lehet nyerni?
2013. márc. 19. 22:42
3/4 anonim válasza:
Nincs mit!:)
Igazából ez csak egy mellékküldetés, szóval sokat nem lehet "nyerni" vele. Viszont Liara nagyon hálás lesz érte, hisz ezzel egy lépéssel közelebb kerül a Shadow Broker elkapásához.
4/4 A kérdező kommentje:
hát nálam nem lépet közelebb :D én meg azt hittem, hogy a csapatom tagja lesz megint:D
2013. márc. 20. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!