Akkor most Minecraftba tök felesleges az anaglyph 3D?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan arra gondolok itt, hogy ha a cián nem látszik, tehát a gyémánt csáki=kő csáki (színben), ugyan ez a piros esetében a bőr cucc és a vas cucc tök ugyan úgy néz ki. Szerintem a piros is és a cián is elég fontos színek a minecraftban, de akkor miért nincs pl magenta/zöld anaglyph opció? nem értem2013. márc. 15. 00:55
1/3 anonim válasza:
az anglyph 3D hez 3 monitor és 3d-s szemüveg kell
3/3 A kérdező kommentje:
hát PONT nem. az anaglyph technológia 1 db teljesen hagyományos megjelenítőt és vörös/cián szemüveget igényel, nem kell neki más 25KFt-os speckó shutteres szemüveg meg 60KFt 120Hz FULL HD megjelenítő. am nem is ezt kérdeztem
2013. ápr. 10. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!