Melyik a legjobb GTA 3 kiadás?
GTA 3 Liberty city,San Andreas,Vice city ?
Most kifejezetten a hármas szériára gondolok !
Szerintetek miért az a legjobb és mi az ami ott megfogott máshol meg nem ?
Válaszokat nagy érdeklődéssel várom
Mielőtt válaszolok tisztázzunk azért pár dolgot. :D
Ezek nem GTA 3 kiadások, a GTA 3 az ez:
Van ugye a GTA 3. Meg van GTA Vice City és GTA San Andreas, de ezek semmiféleképp nem nevezhetők a "GTA 3 kiadásainak".
Na már most "GTA 3 Liberty city" alatt a standard GTA 3-at érted, csak mert létezik egy GTA Liberty City Stories is, ami csak konzol platformra jelent meg.
Na de hogy rátérjek a válaszra: nálam a GTA San Andreas és a Vice City viszi a pálmát. A legelső GTA amivel játszottam az SA volt. Egyszerűen imádtam. A rengeteg szabadság és egyedire szabhatóság amit a játék nyújt nagyon tetszett. Aztán később a Vice Cityt is kipróbáltam, és nagyon sok játékkal töltött óra után nálam a VC fele billen a mérleg. Az SA hangulata is nagyon jó, de utólag engem a VC sokkal jobban megfogott. Miami Beach, a drogbáró világa, saját birodalom kiépítése. Iszonyatosan jó játékélményt nyújtott nekem. A Vice City egy etalon játék ez nem vitás.
A GTA III Era-ra gondolt a kérdező:
Nehéz megmondani, mert a maga idejében a GTA III durrant a legnagyobbat. Az volt az első 3D-s GTA, az alapozta meg azt a játékmenetet, amire azóta is épít a széria.
A Vice Vity a fergeteges hangulatával, kidolgozottabb történetével és sokkal inkább élő városával sokat hozzátett, de összességében nem szólt akkorát.
A San Andreas már nem tudott annyit hozzátenni. 2005-re, amikor megjelent, már kimondottan kopottas volt a grafikája és nem állt jól neki, hogy megpróbáltak korszerű látványt kicsikarni a négy éves motorból. Az irányítás PC-n nehézkesebb lett, érezhetően kontrollerre volt szabva inkább, a hatalmasra duzzasztott világot pedig nem sikerült igazi tartalommal megtölteni. Nem csoda, hogy kurtítottak a GTA IV opcionális lehetőségein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!