Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem müködik nekem a wh-:?

Hegyesi istván kérdése:

Miért nem müködik nekem a wh-:?

Figyelt kérdés
manapság nem lehet tissztességesen játszani? Felmekk csre és mindenki whs, ezért lenne a kérésem:letöltöttem számtalan hacket, probáltam f9-el wht inditani, insertel a menüs hackeket, nekem egyik se müködik. Nem reagál az f9re sem, és menüs hacknél az insertre sem pl:cpc stb, mi lehet a gond? Vmi progi hiányzik? Magát a gamet ujra raktam már számtalanszor nem segitett, több helyröl letöltve sem:! Vki segitsen nekem vmi beállitással, vagy vmivel, mert igy nem lehet normálisan játszani ha mindenki wh-s! (ujj vok még a cs-ben is)

2013. márc. 13. 16:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia ! Láttam mennyi idegesítő válaszoló van ! Én is próbálkoztam már mer 1-es szerókon sokan hackelnek. Sok nem működött nekem, De tudok neked 1-et ajánlani ! :)Tőldtsd le a Ghettost eXe-t (nem vok bisztos a nevében) Én ha hackelek ezt használom mer ez nem annyira feltűnő és működik is :) Az után indítsd a hacket miután a cs-t mert különben értelmetlenül ír majd tiszta hülyeségejet és játék közbe nem fogsz látni . :) Remélem segítettem ! :)
2013. júl. 15. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne WH-zál! Ha nem tetszik ha valaki csal, akkro keressél másik szervert!
2013. júl. 15. 21:48
 23/25 BalaZS7 ***** válasza:
hány éves vagy??
2013. okt. 22. 21:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy WH nélkül nem lehet egy jót játszani? WH, vagy bármi más hack nélkül is jó vok (30 perc játék után az átlagom 30/8) úgyhogy ne mond hülyeségeket. Tanulj meg játszani, oszt cső
2013. nov. 8. 12:15
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
vagy használj fejhalgatót
2013. nov. 14. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!