Miért annyira felkapott a WoW?
Figyelt kérdés
Mármint mi jobb benne mint egy másik mmorpg-be? Vehetnénk példának a Rappelz-t amiről a legtöbben nem is hallottak még pedig sokkal szebb játék, vagy a Perfect World, ami sokkal érdekesebb és szebb is. De még van rengeteg. Mégsem ismerik az emberek, a legtöbben csak a WoW-ról hallottak. A jó reklám miatt van vagy divat vagy mi?2009. szept. 14. 19:03
1/4 Thurston válasza:
Hát mert Blizzard, azért nekik elég jó nevük van, meg tudnak némi pénzt szánni a hypera. De majd most jön a Final Fantasy XIV, ami szerintem mgég sokkal nagyobb divat lesz, mint a WoW.
Amúgy meg nem csak az számít ám egy játéknál, hogy mennyire szép.
(Bár az mmorpg-ket alapból fosnak tartom, mivel semmiféle ügyesség vagy ész nem kell hozzájuk.)
2/4 anonim válasza:
mert nem nagy a gépigénye és sok a kínai
3/4 anonim válasza:
én sem értem, 1000 mmorpg van a világon ami 1000 jobb mint ez a szar, de mégis kell nekik, énse értem, de a legtöbben azért imádják mert ez 1 függőséget okozó játék, én az 1. percben beleszerettem de fél év után ki rúgtam a tudatomból mert függő lettem tőle és legszívesebben kivágtam volna az ablakomon :*) én már utálom semmi jó nincs benne, csak elront...
4/4 anonim válasza:
azért mert a blizzardnak van hírneve és sok játéka,namost mindegyik ilyen játék egy anime wowutázat(csak szarabb) mondjuk a lineage 2 az még jó,de a wowban sok dolog van:enchant,first aid,cooking,fishing és még folytathatnám..nagyon sok ruha.könnyű kezelőfelület továbbá a kidolgozás és a világ összetettsége is jó!:D körülbelül csak azért jobb mint a többi anime szar ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!