L. A Noire vajon lesz még folytatás?
Mi a véleményetek a játékról,lesz még esetleg folytatás?
Pár napja vittem ki a La Noiret,és szerintem nagyon jô története volt
csak hát a vége szomorú meghal Cole a föszereplö.
Szerintem lehetne folytatni a második részt ugy hogy Cole él,mert mint tudjuk nem mutaták hogy meghalt,csak a víz elsodorta.
A red dead redemptionba is lelötték a föszereplöt aztán a következö részébe vagy dlc be fel támadt,szerintem a La Noirenál is lehetne valami ilyesmit használni.
Igaz hogy a Team Bondi megszünt,de szerintem.a Rockstar egy maga is megtudná csinálni.
imádtam a játékot, 2x is végig játszottam, szégyen de nem is emlékeztem ,hogy meghal a végén.
Remélem lesz fojtatása de még semmi hír nincs róla.
Igen válogatós vagyok a játékok terén de nekem is tetszett a L.A Noire.Annyira hogy többször is végig vittem
Tetszett hogy kellett GONDOLKOZNI és ha buta a játékos akkor nem fog jó nyomozómunkát végezni,egészen más lesz az eredmény.Az élethű arcmozgások is tetszettek,volt aki megtudta játszani hogy hazudik volt aki nem :D (Például eléggé vicces volt amikor az öreg csávó bazsalyogott mert akkorát füllentett hogy az nem igaz :D)
Akció is volt benne mondjuk nem ez tette jóvá a játékot :D De tényleg nagyon jó részek vannak benne,a női sorozatgyilkosos is tetszett,igazi filmbe illő rész volt :D
Szerintem nem lesz folytatása.Az emberek ilyen ész nélküli lövöldözős marhaságokat szeretik,amiben gondolkozni kell azt megvetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!