Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amikor veszek a sims 2-be a...

Amikor veszek a sims 2-be a simeimnek egy főfacsaró gépet mindíg azt írja ki, hogy a simek csak a leltárban található termékekkel tölthetik fel! Hol van a sims 2-ben a leltár?

Figyelt kérdés
Nem találom!!! :( Köszi előre is a válaszokat! :|

2013. márc. 10. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
rég simseztem, de azt hiszem azért nem megy mert venned kell hozzá alapanyagot, (gondolom narancs kell hozzá vagy nemtudom) és vagy elmész venni a boltba (telefon taxi vásárlás) vagy házhoz hozatot (telefon házhozszálitás) remélem jól mondtam, ha nem akkor meg bocsi, nagyon rég simseztem
2013. márc. 10. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
ha termesztesz gyümölcsöt a kertedben, azt leszeded, vagy veszel, akkor az a simed leltárába kerül, ahol vannak a szükségletek ott nem azt kell nézni, hanem az utolsóra kell menni, mint ahol a karrierjutalmakat nézed, csak van olyan hogy eszköztár.. abba bemész, ott megtalálod a gyümölcsöt, és beteszed a turmixba.
2013. márc. 12. 18:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom megpróbáltam mind a 2 tippet és mindegyik bevált!!! :)
2013. nov. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!