Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik Sims 3-as...

Szerintetek melyik Sims 3-as kiegészítőt vegyem meg?

Figyelt kérdés

Az Évszakoson kívül (mert az megvan)

Léci ne olyanokat írjatok,hogy ˝attól függ hogy te mit szertetsz˝ ; ˝vagy mindenkinek más az ízlése˝...Én a ti ízlésetek szerint akarok választani!!! Előre is köszi!!!

2013. márc. 8. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Te nagyon hülye vagy akkor. Mégis miért mások ízlése szerint választanál? Ennyire nincs egyéniséged?

Csak szeretsz valamit... nézd meg milyenek vannak, melyik tetszik.

2013. márc. 8. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor vedd meg a Háziállatokat, és tenyésszél rengeteg macskát, mert én azt szeretem.
2013. márc. 8. 21:23
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló én nem vagyok hülye,esetleg te vagy az!

Az egész kiegészítő tetszik,ezért nem tudok választani és szeretném tudni hogy másoknak melyik tetszik a legjobban!

2013. márc. 10. 17:28
 4/11 anonim válasza:
Nemzedékek vagy a vár a szinpad, nekem ezek tetszenek a legjobban
2013. márc. 10. 18:03
 5/11 anonim válasza:
Döntésre jutottál?
2013. márc. 10. 18:06
 6/11 A kérdező kommentje:
még nem...
2013. márc. 10. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
A Háziállatok nekem nagyon tetszik, de a Vár a színpad se rossz, ráadásul nemrég jelent meg az Egyetemi évek, ami megint csak jónak tűnik. Ezek tetszenek nekem a legjobban. :)
2013. márc. 10. 19:05
 8/11 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy a háziállatokat választom mert amúgy én is azt szerettem volna csak még akartam gondolkozni hogy melyik lenne a legjobb :)
2013. márc. 10. 19:12
 9/11 anonim válasza:
Nekem a Vár a színpad a kedvencem. A házikedvencekkel az a baj, hogy nehéz egyszerre gondozni a simmel, kóddal meg már enm ér alapból semmit.. a nemzedékek nagyon jó még, nem sok minden van benne, de ami van az nagyon jó. Tökéletesen kiegészíti az alapjátékot.
2013. márc. 12. 17:38
 10/11 anonim válasza:
hát a házi állatosban szerintem nincs semmi extra csak ha oda vagy az állatokért én szerintem a legjobb az egyetemi évek és a nemzedékek meg aaz évszakok csak az már meg van neked .én legjobban az egyetemi éveket ajánlom ;)
2013. márc. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!