Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legfélelmetesebb...

Melyik a legfélelmetesebb horror játék?

Figyelt kérdés
olyan kénne ami ténylleg félelmetes játszotam az amnéziával is de az semmsie volt. oylan kell amitől tényleg meg lhet ilyedni

2013. márc. 7. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A legviccesebb hogy a játékban még kard is van xDD csak nem lehet felvenni am tényleg jó kis game :D
2013. márc. 19. 08:08
 12/18 anonim válasza:

#1. FATAL FRAME 2 - CRIMSON BUTTERFLY;)

Fentebb még említették a Phantasmagoria-t, én csak a második résszel játszottam(Puzzle of flesh), viszont az hatalmas volt, van benne némi para, de igazából a gore jelenetek viszik el az egész játékot meg a sztori. Egyébként interaktív mozi valós szereplőkkel. Phantasmagoria xp patch kell hozzá meg az iso filek, win7-en már kicsit bűvészkedni kell az elindításához, de xp-n 100%-ék, hogy menni fog. Nagyon régi játék, de a mai napig képes vagyok elővenni, egy élmény. Csak ajánlani tudom.

2013. márc. 23. 11:52
 13/18 anonim válasza:

előző vagyok.

Eredeti Phantasmagoria 2 trailer(1996).: http://www.youtube.com/watch?v=EUmdVgSakb8

Ha érdekelne a játék:

írtam fentebb, hogy xp patch kell hozzá. xp installer néven vann fenn a dolog, azt felteszed, létrehoz egy ph2 appot, azzal lehet elindítani. Fejezetenként viszont cserélni kell daemon toolsban az iso file-okat, meg nem árt többször menteni, mert néha kifagy a játék vagy nehezen olvassa be a következő fejezetet. De szerintem így is megéri.

2013. márc. 23. 12:23
 14/18 anonim válasza:
azt irtad játszottál az amnesiával.. de végig is vitted? :D mert azért az a játék nem egy gyenge horror játék :D amúgy nemsokára fog jönni egy új játék outlast a neve. ha azt végigviszed és azse lesz elég ilyesztő akkor te egy nagyon raj csávó vagy :D https://www.youtube.com/watch?v=4x3oJQ6uUA8
2013. júl. 16. 23:51
 15/18 lilboy válasza:

az amnézia nem tetszett ? :D először is Amnesia The Dark Descent :D legalább a nevét tudd már leirni :(

amúgy meg gondolom nappal leültél vele és, elmondhattad milyen bátor vagy :D

töltsd le szépen este egyedül neki ülsz a sötétben plusz fejhallgatóval és normális hangerőn :D ne játszd itt az eszed :(

amúgy meg mondjuk Alan Wake nagyon izgalmas horror,thriller,kalandjáték,vagy silent hillek, vagy ami nagyon jó Condened ha van xboxod akkor silent hill sownpour vagy condemned Bloodshot

2013. júl. 19. 11:51
 16/18 anonim válasza:
SLENDER the arrival.a legilyesztőbb játék amivel valaha játszottam.az első pálya igaz kicsit uncsi de para.de a második pálya az nagyon nagyon para.a harmadik még parásabb. aztán a negyedik és az ötödik rész is para.szerintem jó játék.a klasszikus slender az uncsibb de az is para.slender the eight pages,ez a klasszikus de nem a legjobb a grafikálya és lassan tudsz mozogni is.az arrival sokkal jobb grafikályú és jó gyorsan lehet benne mozogni,és ilyesztőbb is.
2014. márc. 8. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:
outlast
2014. máj. 16. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:
(előző) és a dlc-je outlast whistleblower
2014. júl. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!