Hajótöröttes vagy legalábbis túlélős, gyűjtögetős játékokot keresek. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A szigetvilágos setting lenne a legjobb de lényegében bármi megfelel ahol annyi a feladat, hogy gyűjtögess vadássz éld túl stb.
DayZ, Sims Hajótöröttek, Far Cry, Minecraft (?), Stranded, ezekkel mind játszottam szóval ezenkívül valami ?
2013. márc. 6. 22:14
3/10 anonim válasza:
Ne hagyd ki a Fallout 3 sem nagyon jó játék Open World nem lineáris választható nézettel(külső-belső).Nagyon jó hangulatú zseniális alkotás és igazi gyűjtögetős még saját fegyvereketis tudsz összerakni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok tippeket ! :) A Tomb Raiderrel most játszok, a Fallout 3-at már kijátszottam, de tényleg nagyon király volt. A Risen azt hittem hogy Rpg, de majd megnézem. A WarZ-ról meg eddig csak rosszat hallottam, de lehet kipróbálom.
2013. márc. 7. 17:09
6/10 anonim válasza:
Metro 2033 - bár nem szigeten játszódik,de gyüjtögetni kell benne és túlélni
8/10 anonim válasza:
Hali :?D nekem ami nagyon bejött és igazábol tényleg jkó kis survival-gyüjtögetős éld túl játék az a Dead Island ^^
10/10 anonim válasza:
The Forest
Stranded Deep
7 Days to Die
Rust Experimental
H1Z1
DayZ
Ezeket tudom ajánlani,bár a legtöbb csak alfa vagy béta verzió, de imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!