Tejesembeer kérdése:
Fifa 13-ban PS3 van ugye a sprint gomb, de hiába nyomom nem sprintel hanem az alapnál is lassabban vezetgeti a labdát. Miért?
Figyelt kérdés
Újraindítottam, ki is húztam a joystickot, mert volt már olyan h az irányítások összekeveredtek de újraindítottam és már jó is lett ! Most meg minden gomb jó rajta és a sprint gomb is mert csinál valamit, csak lassabban vezetgeti a labdát de nem sprintel. Valaki tudna segíteni ?2013. márc. 6. 19:46
1/2 A kérdező kommentje:
ja és ha elrúgom a labdát akkor sprintel a labda után de miest nálam van már nem .. előre is köszönöm
2013. márc. 6. 19:47
2/2 anonim válasza:
Egy gombbal lejjebbi a sprint! R2! Ps2 után kicsit fura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!