Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerver hiba?

Minecraft szerver hiba?

Figyelt kérdés
Megcsináltam a szeromat.Tökéletesen működött.Hivtam a haverom hogy jöjjön fel rá.Én feltudtam rá menni de ő nem.Akkor egy másik haveromat is hivtam de az se tudott feljönni rá.Miért van ez?Amugy nem hamachis a szerver és craftbukkit-tal csináltam amibe plugibokat is belelehet tenni.Kérlek segitsetek.

#Minecraft #Minecraft szerver #minecraft szerver készités hiba
2013. márc. 6. 19:09
 1/6 orbit-titkosnév ***** válasza:
Tűzfal kivan kapcsolva?
2013. márc. 7. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
ki van ja
2013. márc. 7. 22:02
 3/6 orbit-titkosnév ***** válasza:
És a server.porpertisesben az online mode falsera van állítva? Ha igen mast nemtudok sajnos
2013. márc. 8. 05:01
 4/6 anonim ***** válasza:

ha a hostoló fel tud menni, akkor nincs online mod, más lesz a hiba.

házi szervernek hamachisat én jobban tudom ajánlani.

talán ez segít:

http://www.youtube.com/watch?v=xw1GtzScGZw

2013. márc. 8. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
ok köszi amugy az online mod false
2013. márc. 8. 18:46
 6/6 Emil0198 válasza:

Azért van mert nincs engedélyezve a külső kapcsolódás a tűzfalon engedélyezd utána menny be a böngészőbe írd be az ip címedet hogyha tp linnkes vagy akkor a felhasználó:admin jelszó admin hogyha meg d-linkes akkor a felhasználó user és jelszó semmi a tp-linknél meggyél be a forwarding-ba add new ott lesz egy olyan hogy service port a szerver portod (ami a server jegyzettömbödbe van) azt oda beírod és utána ip címed és rányomsz a savre.Elmenti

akkor felmész a whereismyip.com-ra és azt az ip megadod a barátodnak és ő fel tud jönni!

D-Link!

Ugyan ez a menet ip-cím a címsorba és bejelentkezés utána advanced name a port neve utána a program amit akarsz ez esetben a minecraft port publichoz beírod a servered portját és save settings!

És kész barátaid is feltudnak jönni!

2013. júl. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!