Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvettem a Tomb Raider új...

Megvettem a Tomb Raider új részét de nem tudom elindítani. Miért? Infók lent.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem miért kell steam accountot csinálnom, ugye a steam-et telepíteni, majd a játékot a steam-en keresztül letölteni. És utána meg nem indult. Kiírja hogy: 'Failed to initialize Direct3D with current settings'. Komolyan nem tudom mit csináljak vele egész délután próbáltam, de semmi... Annyire felbosszantott hogy miért nem lehet hogy csak beteszed a dvd-t és install aztán játszom. Nem helyette elcseszhetem az egész napom ezzel, mert 'ez a pc-knél előfordulhat, de ha beállítjuk az Exclusive Fullscreent akkor minden jó lesz' olvastam ezt a hivatalos oldalon... Nem találtam ezt a fullscreent se. Ha valaki tud segíteni akkor írja már le mit kell csinálni mert megőrülök!

2013. márc. 5. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ezért tértem át konzolra.
2013. márc. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!