Forza 4 vagy GT5? szerintetek melyik a jobb? most akarok konzolt venni és eme két játék lenne a motivációm csak nem tudok dönteni melyik a jobb ezért tapasztalt emberek véleményére vagyok kíváncsi.
én játszottam mind a kettővel és szerintem a forza abban jó hogy könnyen tudsz autót szerezni, a gt5-ben többet kell spórolni, de jobb szimulátorként
várd meg a ps4-et és vegyél rá majd gt6-ot
ha nem akarod akk ps3+gt5
A GT5 egy fokkal szimulátorosabb, a Forza is elég élethű, meg rengeteg minden állítható, csak valamiért néha egyszerűen nincs tapadás és könnyen megcsúsznak a kocsik, valamint a Forzának kissé "rajzoltabb" hatású a grafikája, habár gyönyörű szép kidolgozott minden.
A hangok viszont valóban borzasztóak a GT-ben, Forzában pedig zseniálisan jók. Néha feltekertem a hangerőt meg a mélyet és csak bömböltettem a nagyobbnál nagyobb motorokat. :)
Nehéz döntés...
nekem az nem tetszett a forzában, hogy nincs szélárnyék márpedig az elég fontos
de szerintem várd meg a ps4-et, mert a ps3 el fog avulni miután kiadták a ps4-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!