Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » AC3 kérdés, mindig ilyen...

AC3 kérdés, mindig ilyen könnyű lesz?

Figyelt kérdés
Most játszok vele, és tök jó, nagyon tetszik, egyetlen gond, hogy nagyon könnyű. A játék 20%a van meg, de már olyan szinten vagyok, hogy 10-15 katonára simán rámegyek akár ököllel is, hozzám sem tudnak érni. Játszottam az előző részekkel is, de azok valamivel nehezebbek voltak, itt meg, ha püfölöd az e betűt, szinte sebezhetetlen vagy. Ez később változni fog, vagy a játék végéig ilyen könnyű lesz a harc?
2013. márc. 5. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen nehézségi szinten játszol (ha lehet választani)?

meg aztán én GTA Vice City-vel voltam úgy hogy ez de könnyű, aztán a játék 2/3-nál már nem bírtam tovább jutni (már csalásokat is bedobtam, de nem értek semmit)

2013. márc. 5. 17:10
 2/3 SF15 ***** válasza:
Az benne a durva ha játszotál az előzökel akkor olyan profin nyomod le az ellenséget hogy rád se tudnak nézni már fekszenek. :D
2013. márc. 5. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, de most tartok 50%nál és mostanság elég nehéz. (többféle katonai ellenség.. stb.) Szval csak nyugi. :D
2013. márc. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!