Sims3-hoz mi a cenzúrakikapcsoló kód?
Figyelt kérdés
Egyszer már megtaláltam de azóta nem.2013. márc. 5. 07:27
2/4 A kérdező kommentje:
nincs benne...vagy legalábbis elég vak vagyok ahhoz, hogy ne vegyem észre. De azér kösz, a válaszokat pedig továbbra is várom.
2013. márc. 9. 22:30
3/4 anonim válasza:
a francnak nem lehet kijelölni az egérrel.... mit meg nem teszek egy zöld kézért :D
intprop censorgridsize X --> Cenzúra kikapcsolása! (Az X helyére írj 0-t, akkor megszűnik a kockázás!) Ha megvan az Éjszakák, már nem működik. Úgyhogy feleslegesen pötyögtem be, de mindegy most már, nem törlöm :D
4/4 A kérdező kommentje:
köszi....habár akkor ezt már buktam....X3...Legfeljebb törlöm az éjszakákat vámpír úgyis van a természetfelettiben és a hozzá tartozó cuccokat és a várost sem használom... ;)
2013. márc. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!