League of legends. Volibear probléma?
Hello!
A problémám az lenne, hogy mi a fenét csináljak, hogy ne ks-eljék be előlem a killeket.Folyton ilyen statom van, hogy 8-15kill 7-13 halál 20-28 assist(!).Egyszerűen csak ott vagyok , a háromnegyed hp-ját leveszem aztán másnak adja, pedig még látni is, hogy ultizom rá és csapom ketté.De ha én ks-elnék vagy teamfight van, akkor se adja nekem.A legnagyobb gond az, hogy sok a ks noob, de nincs valami cucc, hogy leüssem még az előtt, hogy a noobok odajönnének?
A buildemhez mit szóltok:
-doran shield
-mercury treads
-warmog's armor
-phantom dancer
-randuin's omen
-frozen mallet
-vagy black cleaver vagy valami pajzs
Volibear egy support .. minek ölsz vele egyátalán ?
Supportnak építsd ne offtanknak.
Az előző kollégának üzenem, hogy Volibear nem support, hanem jungeles/tank/offtank/solotop. Ő az egyik fő karakterem és marhára nem support.
A kérdezőtől kérdezem, hogy hol játszik Volival? Topon vagy jungleben?
Én ma 8/7-et csináltam vele, nem tudtak bekselni. A trükk az, hogy a w-jével kell megölni az ellenfelet, jó esetben ez akár 500-at is üthet egyetlen csapással. Ha az ultit is használod mellé, akkor biztos lesz egy-két killed.
Egyébiránt nem a score a lényeg, hanem hogy győzzön a csapat, úgyhogy ha kselnek, hadd kseljenek. A carry-knek kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!