A league of legendsben Corkit hogyan kell jol hasznalni?
Megvettem Corkit de nem tudtam vele olni ,csak halni.O ugye adcarry? mit vegyek neki mellesleg milyen sorrendben hasznaljam az ultijat, azt tudom hogy support keneneki es bot lane .Ha valaki hasznalja es jol kerem adjon tanacsot pedig nagyon bejon Es vegyetek fel ha akartok: IronLegendHun a nevem eddig brandel voltak a legjobb statjaim 8-as vagyok.
Ekezet hianya miatt elnezest kerek.
Corkival egy dolgot kell tudni: A géppuskát kell erősíteni, az a legfontosabb képessége. Csak sebzés kell neki és maximum attack speed, ideális társa Soraka.
"milyen sorrendben hasznaljam az ultijat" - Nem értem a kérdést.
8-as szinten egyébként még ne várj nagy csodákat, majd ha 30-as leszel és lesznek rúnáid, akkor minden könnyebben megy majd.
Az ulti az az r. Corkinál annyi a lényeg, hogy ha messze vagy, lövöd rá az r-rel a rakétákat, ha közelebb ér, akkor lövöd alap támadással és gépágyúval. A Valkyrie-vel utána tudsz repülni, ha menekül vagy te magad tudsz elmenekülni, a rakétát is lehet közelre lőni akár, de igazából a képességei annyira nem épülnek egymásra mint mondjuk Cassiopeiának.
Darius? Vele nem szabadna egy lane-en lenned... Később meg a társaidnak meg kéne őt fogni, amíg te széjjellövöd jó távolról! Egy adc-nek szüksége van támogatásra, ez Corkinál sincs másképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!